ciuc, inca unul de asta si se face burger!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/engambam/public_html/blogtrei/wp-content/plugins/microkids-related-posts/microkids-related-posts.php on line 645

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OK8TqBNkj-A]

recunosc ca mi-a luat ceva vreme sa imi dau seama ce nu e in regula cu spotul asta. de fiecare data cind il vedeam aveam o senzatie ca ceva e in neregula. nu am vazut faulturi majore in executie, ideea mi se parea destul de comuna, si totusi?!

da, voice-overul. voice-overul, habar n-am care e numele lui e acelasi cu cel de prin spoturile lu’ fratii micula de la bere, sau de la promourile teveu.

nasol!

2 raspunsuri la “ciuc, inca unul de asta si se face burger!

  1. Pai ce te face pe tine sa crezi ca Ciuc este mai buna decat Burger si ca merita mai mult decat Burger? Eu stiam din surse sigure ca Burger chiar este o bere buna, de gust/ calitate vorbesc. Gandeste-te ca sunt multe marci din asa zisul segment mainstream care si-au facut bere la PET: Bergenbier, Ciuc, Timisoreana si cred ca mai sunt cateva. Iar vocea dintr-o reclama nu cred ca un driver pe care consumatorii acestor marci sa-l inteleaga si sa-l asocieze puternic cu marca lor. Nu sunt expert din marketing, dar din ce mai stiu si eu … Cred ca esti tu prea pretentios.

  2. pai uite cum e de fapt: voice overul ala e in mintea mea puternic asociat cu berea burger, national tevem fruti fresh, adria si alte cele de-ale lu’ fratii micula. asa cum cele ale lu’ nea’ bebe cotimanis sau nea’ vali theodosiu sint in capul meu proteve.
    ei, eu cind aud vocea aia, inconstient sau nu, refuz sa o ascult pentru ca ma astept sa vad ceva de genul ala…
    ma rog, poate ai si tu dreptate…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.