lucruri care nu-s facute pentru mine 1


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/engambam/public_html/blogtrei/wp-content/plugins/microkids-related-posts/microkids-related-posts.php on line 645


ma gindesc de ceva vreme sa initiez o serie de posturi cu diverse, obiecte sau nu, care nu numai ca nu sint facute pentru mine, dar parca-s facute impotriva mea.
astazi, laptele pentru cafea la mini-caserola-cu-staniol-lipit-deasupra. bine, nu stiu daca se cheama asa, insa de cite ori am de-aface cu asa ceva, mai ales in public, prefer sa nu folosesc.
nici pina la virsta asta (pe care o consider destul de inaintata) nu am invatat cum se foloseste aceasta minunata inventie a societatii de consum. ‘boala’ se manifesta astfel: ori de cate ori vreau sa imi ‘usurez’ (SIC!) cafeaua cu laptele stocat in aceasta cutiuta, vars cel putin 49% din continut fie pe jos, fie pe haine, fie pe mina, fie pe linga cana etc. norocul meu este ca deobicei beau cafea strong black si ocaziile de a ma aranja cu lapte condensat sint destul de rare.
asa ca nu am acasa asa ceva si nici nu voi face vreodata cursuri pentru a invata sa desprind rahatu’ ala de staniol de pe mini-caserola aia de plastic. sa le ia dracu’!

un raspuns la “lucruri care nu-s facute pentru mine 1

  1. Tu oricum faci parte din x% populatie care varsa ceva pe jos, pe langa, pe el, in fiecare zi … ;). Eu zic ca ti-ai putea lua pentru acasa o doza zdravana de astfel de paharele cu staniol. Poti exersa sa desfaci stanioul si cu siguranta iti vor creste sansele sa iesi din cei x% care varsa ceva in fiecare zi si sa ajungi intr-o categorie mai usoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.