ubuntu ruleaza


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/engambam/public_html/blogtrei/wp-content/plugins/microkids-related-posts/microkids-related-posts.php on line 645


hiustan? du iu capi? va scriu de pe planeta ubuntu.

chiar daca nu ma pricep io foarte bine la hecareala, de mic visam sa vad un sistem de operare altul decit blue bill care sa imi satisfaca, macar in parte tendinta de sirmar innascut.

yep, sint tipul ala care nu stie nimic dar isi baga nasul peste tot. mi-am demontat bicicleta de cel putin 200 de ori. repar singur prizele in casa. uneori ma curentez. n-am citit in viata mea un help, si imi fac un titul de glorie din asta. cind am vazut prima data windows 3.1 am zis ca vine sfirsitul lumii.

da, eram indragostit de dos.

zilele astea am instalat ubuntu. including driver pentru nvidia si aplicatii care nu sint in pachet.

experienta e placuta, inca mai am de lucru. merita o incercare. ma simt un mic anarhist. un demolator de cutume. un luptator impotriva sistemului.

nu o sa va zic acum chestii de genul ‘e mac os’, ‘e xp’, sau ‘e vista’. o sa va zic doar: e ubuntu.

fuck the system!

3 raspunsuri la “ubuntu ruleaza

  1. WELCOME – WILLKOMMEN – BIENVENUE…
    si eu am ubuntu acasa(dupa o scurta experienta cu opensuse) si sint f multumit

  2. Pentru ca tot ziceai ca iti place sa repari lucrurile singur si pt ca te stiu mare fan Apple iata si un site care sa-ti vina in ajutor:
    http://stream.ifixit.com/

    cat despre ubuntu…. un minus legat de instalarea intr-o masina virtuala (acest lucru a esuat).. asadar va tb sa fac loc de o partitie pt el… dar oare merita?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.