who are these people?!


tot ce-o sa vad io vreodata dintr-un chiu sapte se vede si-n imaginea cu care m-am straduit sa ilustrez acest post. si cind zic ca asta o sa vad io dintr-un chiu sapte aflindu-ma la volan, exprim si dorninta si putirinta. chiar nu vreau sa ma dau vreodata in chiu sapte. pentru ca nu ma asemui cu oamenii astia de se dau cu chiu sapte. chiar, cine-s oamenii astia care se dau in chiu sapte? de unde vin ei seara? unde merg ei dimineata? pentru ca ma intilnesc uneori in trafic la orele la care eu ma duc spre sau ma intorc dinspre serviciu. oameniii din chiu sapte merg la serviciu? eu cred ca da. si mai cred ca au niste salarii de tot cacatu’. cum altfel poti explica gestul de a incurca un sens intreg pe un bulevard din bucuresti in timp ce mergi cu chiu saptele d’an pulea si cu ciololaru’ la ureche…

cine-s oamenii astia care au chiu sapte si n-au saracii bani de hands free?

nota: chestia asta cu ‘who are these people’ n-am inventat-o eu. si daca jerry seinfeld o sa-mi ceara drepturi de autor pentru categoria asta de nou introdusa prin postul de fata, sper sa reusesc sa ma inteleg cu el: nu ma ridic la nivelul originalului, si nici nu-mi permit sa fiu atit de subtil. pun pariu insa ca n-o sa se prinda. poate doar daca il anunta oamenii din chiu sapte.
si daca o sa vedeti pe blogul asta din ce in ce mai multe injuraturi sa stiti ca o fac pentru si dintr-o cauza nobila: am mult de munca si in timpul limitat care-mi ramine pentru blog cel mai simplu si lipsit de efort este sa arunc cu noroi. sint un frustrat, am un blog, deci pot s-o fac. asta iarasi n-am inventat-o eu… si e chiar trendi in blogosfera. asa ca in 2008 voi improsca cu cacat sau nu voi fi deloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.