bloghezi-nu bloghezi, vremea trece bai…

pool-no-2.jpgbun. e a doua oara cind scriu postul asta. si sa fiu albastru daca o sa-mi mai iasa la fel de bun ca prima varianta pe care nu stiu din ce motiv si prin ce vrajitorie am sters-o.

ziceam ca acum fix doi ani m-am apucat de blog. si ca acesta ar fi un post aniversar. mai faceam un pic de istorie si ziceam ca:

azi acum doi ani. se facea ca imi facusem primul blog. care era de fapt al doilea. care de fapt era primul blog migrat pe blogspot. dar migrat era prea mult zis. pentru ca nu migrasem nimic. nici posturi. nici adresa. doi ani am cam stat pe blogspot. am avut o tentativa de a trece pe wordpress.com. apoi mi-am luat domeniu. dar nu mi-am luat hosting. azi dupa doi ani am si hosting si domeniu. si sint pe wordpress. cu tot cu posturile vechi de pe blogspot. adica am migrat. desi n-am terminat la timp pentru sarbatoarea de doi ani…

mai ziceam ca desi n-am cistigat nici bani nici faima (poate si pentru ca nu mi-am propus, poate si pentru ca ‘nu-s in stare’), am invatat o gramada de chestii. ale caror utilitate nu pot s-o estimez.

mai ziceam ca nu m-am timpit chiar de tot, si ca desi ma vad ceva mai rar in ultima vreme cu prietenii in oflain, scula asta sa-i zicem ‘onlain’ ma tine aproape si de cei de care ma separa distante fizice. si ma mai tine aproape de cei pe care nu-i cunosc personal.

si da. o sa va pun nosing els maders.

mai treceti pe-aici.

un raspuns la “bloghezi-nu bloghezi, vremea trece bai…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.