baneasa shopping silly: inca n-am deschis, dar va place organizarea?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/engambam/public_html/blogtrei/wp-content/plugins/microkids-related-posts/microkids-related-posts.php on line 645

cum sa petreci mai agreabil o zi de florii insorita decit la shopping? sau, in cuvinte mai trendi: la shopping decit!

si unde sa fie shoppingul suprem? mama shoppingului? la shopping city, ma-ntelegi fata?

cum ajungi acolo, desi ai la dispozitie hectarul de parcare, trebuie neaparat sa incerci sa parchezi in buza molului. la usa. una din ele, ca sint doua. ai parcat gipu santa fe pe aleea pietonilor, te-ai dat jos, ai aruncat guma si petul de cola pe jos, si hop sa vada si ochii tai ce mega siti au facut astia! sa moara vienezu’, milanezu, niuiorchezu’ si chiar bruxelezu’ nu alta!

poti admira de la intrare o statuie a intruchiparii shoppingului: un falic ruj de buze cu capacul scapat pe jos. (imi pare rau, pe asta nu l-am tras in poza).

dupa ce intri, ti se deschide in fata ochilor minunea. neterminata! statuile dinlauntru se asorteaza de minune cu cea de-afara. ia uite cita eleganta si rafinament

image003.jpg

[poseta de aur]

o alta lucrare de intensa sensibilitate artistica este oul de paste cu schiuri in picioare odihnindu-se pe canapea:

oul pe canapea

[oul pe canapea]

n-apuci sa te dezmeticesti foarte bine, ca te lovesti de statuile vii cum am vazut io la viena fata! numa’ ca astia sint obositi si arata ca dracu dupa ce i-au zmotocit puradeii de la prima ora a zilei! si pentru ca e mai ale dracu’ ca ale austriecilor, astea ale noastre se si misca.

statuile vii [mimii]

trecind la lucrurile serioase, adica la shopping, dupa ce stai la coada vreo 15 minute (sic!) la un magazin de pantofi poti afla cu stupoare ca ‘nu ne merge pos-ul. dar nu-i nici o problema: mergeti la un bancomat ca va tinem noi pantofii deoparte.’ care bancomat? ca e doo! si amindoua evidaman ‘momentan indisponibile’. alergi pina-n partea cealalta a complexului la singurul bancomat care merge (alpha bank, prietenii stiu de ce!) scoti banutzu, vii inapoi, platesti, iei pantofii. comert civlizat, de inspiratie occidentala, nu?! de fapt, daca arunci un ochi mai atent constati ca nu numai magazinul de patofi e cu pos-ul in pana.

ti s-a facut foame deja? nu-i nimic. te poti inghesui cu vreo citeva zeci de cetateni la buger king! acum si in romania!

burger king [king of burgers]

tara de cacat, shopping siti de cacat!

ps: am avut si doua experiente placute: cafeaua de la starbucks si sandviciul de la nordsee (nici la astia din urma nu se putea plati cu cardul, dar avand doua locatii, macar nu era inghesuiala asa de mare).

4 raspunsuri la “baneasa shopping silly: inca n-am deschis, dar va place organizarea?

  1. am observat in ultima vreme ca s-au inmultit mallurile si hypermarketurile….dar ce ramane ciudat este faptul ca inca sunt aglomerate de excursionistii de weekend… poate 1 mall pe cap de locuitor ar rezolva problema 😀

    akum e la moda sa intrebi: “ce faci in weekend?”…. “ma duc la mall”

    oricum.. traiasca si comertul electronic 🙂

  2. n-as fi crezut ca vei fi unul dintre primii vizitatori. de fapt nu esti chiar primul. or fi fost deja cu miile. chiar daca nu e dat tot in functiune. stiu, si seful meu mi-a povestit de acest mall. cum 2 tiganci cu fuste crete puneau gresia (sau cum i-o spune) in fata la mall. cum organizatorii acestui mall au scris in ziare ca nu mai gasesc muncitori. si ca isi cer scuze ca nu vor deschide la timp usile bucurestenilor. traim vremuri grele. descoperim shoppingul si ne place sa fim fitzosi.

  3. sa-ti zic sincer, descrierea ta e de tot cacatu… nu inteleg de ce ai fi atat de deranjata de oul care sta jos, sau de statuile vi”obosite si care aratau ca dracu”, nu inteleg care a fost de fapt problema ta acolo? macar dak aveai dreptate in ceea ce ziceai.. da esti si prost informat, amice… alba ca zapada pe care ai vazut-o era de fapt una din statuile vii. si nu inteleg de ce ti s-au parut obosite… ma rog… critica de cacat in cautare excesiva de atentie… esti cam praf:-J

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.