laptoppsihoza


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/engambam/public_html/blogtrei/wp-content/plugins/microkids-related-posts/microkids-related-posts.php on line 645

laptop.jpeg recunosc ca nu stiu cum a inceput. insa cred ca de la celebrul omul cu laptop-ul de la antena. nu-i asa, domnu’ gidea? mai apoi, am bagat de seama ca sint si altii. la mai toate emisiunile de stiri sau talk show-uri hop si un laptop in fata personajului principal. laptop-ul a napadit televiziunile din romania. nu ca ar fi ceva in neregula cu asta. laptop-ul poate inlocui cu succes un prompter. cu toate acestea, pe cnn n-am vazut atitea laptop-uri.

mai zice o stire ca fiecare elev de clasa a noua trebuie musai sa primeasca, si evident ca statul se va ingriji sa si primeasca, un laptop.  nu ca e ceva in neregula cu asta. laptopul poate inlocui cu succes cele 15 kile de carti pe care trebuia sa le caram noi pe vremuri in ghiozdane.  fuarte tare!

acum citeva zile, trecind pe o strada din vecinatatea garii de nord, intr-o curte de unde iesea cu miros  caracteristic, doi cetateni in maieu si slapi, stateau la o masa cu un pet de bere si un laptop. nu ca ar fi ceva in neregula cu asta. un laptop poate inlocui cu succes un casetofon sau CD player la care sa asculti manelele preferate.

pe la terasele mai mult sau mai putin de fitze din bucuresti e cel putin un macbook intre celelalte laptop-uri de pe mese. se iese la bere cu laptopul. nu ca ar fi ceva in neregula cu asta. acum ceva ani (3-4-5), cind iesieai la bere era musai sa-ti pui pe masa ca element de distinctie sociala, unul-doua telefoane mobile, un breloc de chei de masina  adecvat locatiei. ia-ti laptop-ul cu tine. e mai practic. si obtii aceleasi rezultate.

seara, inainte de culcare, iti iei laptop-ul in pat. precum duduia din imagine (ma rog, ea nu pare inainte de culcare, dar sa zicem). te dai pe hai faiv sau stai pe chat cu cea mai buna prietena. nu ca ar fi ceva in neregula cu astea. chiar daca in timpul asta ai putea citi o carte (bine, fie ea si de cohelio).

deci care-i treaba cu laptopul? ce-am vrut sa zic? n-am laptop. inca. sa fie invidie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.