pliz dont col tu nain uan uan


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/engambam/public_html/blogtrei/wp-content/plugins/microkids-related-posts/microkids-related-posts.php on line 645

ambulanceunui mosulica de la mine de pe scara i s-a facut rau aseara. de la caldura probabil. cineva a chemat salvarea si aceasta a si venit (habar n-am daca repede sau nu). intimplator m-am intilnit cu unul din cetatenii astia de la salvare pe scara blocului. brancardier, asistent, nu stiu ce era. chiar, ce calificare au astia? scoala de asistrenti medicali? sau sint reciclati de la seminarul teologic? primul gind care mi-a venit in minte cind l-am vazut a fost ca nu as vrea sa am de-a face cu asa ceva in viata mea. hainele jegoase. camasa scoasa din pantaloni. fata cu serioase marcaje ale consumului de beuturi cu multe grade. isi ridicase camasa peste burta si in timp ce se freca tacticos cu palma pe burta, le spunea rudelor bolnavului ca efectele caniculei pot fi devastatoare si la virste mult mai fragede.

stiu ca ati vazut de-astea cu ocazia mortii domnului lazarescu. da’ macar acolo asistenta aia era o tanti de treaba cit de cit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.