mama lui de retail!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/engambam/public_html/blogtrei/wp-content/plugins/microkids-related-posts/microkids-related-posts.php on line 645

ca in romania oricine se pricepe la orice nu mai e o noutate. da’ totusi! m-am plictisit de to’ felu’ de guru in to’ felu’ de domenii!

ultima noutate pe care am aflat-o din cover storiu’ din ultimul numar al revistei noilor tendinte in afaceri e ca grupul louis delhaize opereaza in romania atit hypermarketurile cora cit si supermarketurile mega image.

pentru cei cinci cititori ai acestui blog care nu stiu cine-i delhaize group si cine-i louis delhaize group, nu are prea mare importanta. da’ pentru un gagiu care scrie un cover stori intr-o revista cit de cit rasarita de bizniz, chiar si din romania, ar trebui sa aiba. mai ales ca informatia e la liber si pe gugle si pe uichipedia. cum? pe meniu la bambu nu zice nimic despre asta?

gluma e un pic amara, pentru ca io chiar credeam ca in presa cu profil economic lufturile de genul asta sint ceva mai rare. insa am mai citit uichendul asta si un supliment capital facut cu picioarele, in care brandul esprit era ba german, ba american (depinde de pagina); si nu’s ce franchisa era pe primul loc la nu’s ce domeniu cu zero reprezentante…

sau le-au intrat mintile-n vacanta? caldura mare, mon cher!

un raspuns la “mama lui de retail!

  1. Pingback: mama lu’ delhaize » engambament

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.