nimic spectaculos…

… nu am sa va comunic. doar ca am zis sa mai dau pe-aici prin online, ca poate-mi simt lipsa cei 2-3 (uau, poate chiar 4!!) cititori. oboseala mare pe finalul asta de an, mai ales ca, nu’s’ daca am apucat sa va zic ca m-am apucat iara de invatat. sa inveti la virsta mea e olaca dificil, chiar daca am fost mai demult un elev si un student silitor. azi de exemplu am avut primul examen. de-ala de trei ore, scris. ca acum 8-9 ani. un chin. o adevarata tortura. ma doare capu’ de zici ca m-a calcat tranvaiu. da, nici eu nu mai sint ce-am fost si mai mult decit atit. decit. atit. evident ca cel mai mult imi lipseste timpul de frecangeala pe net si prin alte locuri. de exemplu nu m-am mai atins de play station-ul meu de vreo 3 luni. si sa fiu al dracului daca mai am vreun chef. zilele astea de exemplu ma bate gindul sa-mi iau un ps3. da’ daca o sa-l bata prafu’?! doar sa-l consider achizitie pentru criza financiara. am auzit ca de criza va trebui sa ne incuiem cu totii in case ca sa nu mai consumam… asa o fi. deci mai luati-va acum pleisteisan cit mai aveti banii aia de pe cardu’ de credit. cica o sa le cam simtem lipsa si la cardurile astea. om vedea ce-o mai fi.

7 raspunsuri la “nimic spectaculos…

 1. nu stiu ce jocuri servesti ca de’abia am aterizat si eu aici, via exarhul – pot sa iti spun insa ca merita toti banii, chiar si la pret dublu cum o vinde Flamingo. si din motive de compatibilitate, iti dau un sfat – NU lua varianta cu 40 Gb HDD.

 2. you’re welcome. us.playstation.com, fa un mic research dupa urmatoarele:
  – Metal Gear Solid 4
  – Resistance (1 si 2, 1 mai bun ca 2)
  – Call of Duty (3, 4, 5 – unde 5 e cam catastrofa daca nu iti place multiplayer)
  – Army of Two
  – Fallout 3
  – The Orange Box (Half-Life 2, Episode One, Episode Two, Portal si multiplayerul)
  – Medal of Honor
  – Conflict: Denied Ops
  – F.E.A.R.
  …si’ar mai fi. pe astea le joc eu cu multa fericire in noptile polare 🙂

 3. uau! tu sigur esti cel de-al cincilea cititor (btw, aici facem discriminare sexuala da’ numa’ miercurea si joia. azi e luni).
  multumesc de fidbec, si daca nu ne cunoastem din oflain, e un semn de incurajare ca ar trebui sa scriu mai des la blog. sper sa mai am si vreme pentru asta 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.