refrectii la bilant de lemn

sorrynus’ cum dracu se intimpla, da de fiecare data patesc acelasi lucru: undeva intre craciun si anu’ nou ma apuca pandaliile planificarii personale. asta dupa ce octombrie noiembrie navighez printr-un ocean plin de depresii si nemultumiri. sa nu ma inteleaga gresit publicu’ spectator, nemultumeala-i fata de sine, c-asa-s io, introvertit si-mi place sa dau vina pe mine (cel putin in lunile oct si nov) chiar si pentru timpeniile pe care le fac altii.

deci iata ca iar am luat-o pe miriste…

revin. asadar: sfarsit de decembrie chef de planificare dupe octombrie – noiembrie “suicidal tendencies”.

asa s-a intamplat si anul iest, si s-o intimpla si la anu’ daca traim sanatosi pina atunci.dupa adinci re-frectii, mi-am dat seama ca in 2010 am zis prea mult “multumesc” si “scuze”/”scuza-ma”. chiar si atunci cind nu trebuia. cu consecintele de rigoare, imi propun pentru anul viitor sa zic de cinci-zece ori mai putin. chiar daca o sa ma abtin si atunci cind va fi trebuit sa spun.

iar pentru tine draga cititorule, o urare de final/inceput de an care merge insa in orice sezon: muie franta!

un raspuns la “refrectii la bilant de lemn

  1. bre,
    parca am avut o intelegere. de ce plm scrii despre mine? ramasese secretu’ nostru. depresia-i a mea, nu trebuie popularizata. OK…. FIE!!! rup de la iatcu o firimitura, da… consum-o repejor! sa nu te vada invidiosii de peste gard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.