yahoo pipes, pe mina cui ma lasi?!

la 30 septembrie yahoo! a inchis pipes, o chestie pe care probabil doar eu si inca o mina de nebuni o mai foloseam.

nu chestionez acum mootivele yahoo!, cert e ca m-am trezit in 2 octombrie ca vreun sfert din feed-urile mele erau moarte. bineinteles ca primisem cu ceva vreme inainte e-mail de la yahoo si bineinteles ca am uitat. bineinteles ca am intrat un pic in panica, asa cum fac unii cind isi uita mobilul acasa, si am inceput sa studiez internetul pentru a vedea ce optiuni am. dupa o zi (nu exagerez deloc!) de studiu intens si incercari diverse n-am ramas in lista decit cu zapier si ifttt la care am renuntat deja in astea doua saptamani. pentru ca pe zapier nu l-am putut in ruptul capului face sa mearga iat ifttt nu se poate intergra cu feedly decit pe bani.

celelalte variante aproape ca nici nu merita mentionate, ori consolideaza (cam ce facea “join” de la yahoo pipes) mai multe surse si nu filtreaza, ori filtreaza si nu consolideaza. n-am gasit nimic care sa lucreze cu url-uri (ceea ce yahoo pipes facea), toate cer link de rss.

daca doriti sa aprofundati problema:

cum ziceam, n-am inca solutie, accept sfaturi sau macar cuvinte de consolare. constat si cu aceasta ocazie ca internetul gratis e mort, verificati-va portofelele!

2 raspunsuri la “yahoo pipes, pe mina cui ma lasi?!

  1. eu zic ca e bine ca internetul gratis moare, nu de alta dar traiesc din asa ceva;-)
    si vorba aia, daca serviciul e gratis produsul esti tu…gratuitatea duce la chestiuni gen moartea bloglines, google reader si iata, yahoo pipes.

    • ei bine, sint deacord in cea mai mare parte (daca se poate spune asa) cu opina ta. nu garanteaza nimeni insa ca daca serviciul e platit e eliminata complet posibilitatea de a fi si utilizatorul parte din produs. cine naiba sta sa citeasca “terms and conditions” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.