feed me with feedly

citind articolul asta, in care se povesteste ca jumate din romanii cu internet citesc bloguri, mi-am pus imediat intrebarea cum anume o fac. inca din epoca de aur a bloggingului, eu folosesc rss si inca mai pling dupa google reader. de-aia cu greu imi imaginez cum ai putea sa urmaresti 30-50 de bloguri vizitindu-le pur si simplu. tiuiter? feisbuc? probabil a doua varianta, dasca ma uit la mine-n referral-uri…

dar sa ne intoarcem la rss. cum ziceam, simt un gol in viata mea de cind a murit google reader. am trecut relativ repede la feedly, nu numai pentru ca au avut o strategie buna de conversie la momentul respectiv, dar si pentru ca n-am prea gasit vreo alta varianta care sa ma multumeasca.

feedly are multe chestii bune in varianta free:
• interfata web (pentru desktop) e foarte buna; mai sint si niste plug-in-uri de firefox destul de ok;
• clienti de mobile/tableta;
• organizarea feed-urilor in tag-uri/categorii;
share post pe mail, fb, twiter si pinterest.
save for later.

imi doresc tare niste scule pe care le da numai in varianta pro (pe bani):
share collections;
• un search in firea lui;
• integrarea cu evernote.

dar cel mai mult ma enerveaza social media login-ul (te poti subscrie/loga doar cu google sau fb, sau twitter etc.) si taraneala pe care o fac in ultima vreme: sa intirzie update-urile la feed-uri in varianta free, ca sa poata sa til e dea “10x faster” si “50x faster” in varianta pro respective team.

stiu, nimic bun nu-i pe gratis in lumea asta. cu toate astea, nu m-au convins inca sa le dau banii (5 USD/luna). promit c-o s-o fac cu banii pe care-i fac cu blogul asta.

un raspuns la “feed me with feedly

  1. hello, my name is aldex and I’m a feedoholic…

    eu inca pling dupa bloglines, la google reader am trecut fortat cind s-a inchis, dar m-am obsiunuit cu el iar la feedly am trecut definitiv in aceleasi circumstante ca tine.

    Il foloseam pe vremea cind era doar un plugin de chrome facut cu scopul de a face experienta google reader mai digerabila.

    imi place feedly dar n-am inteles pricing-ul – e foarte mult 5$ pe luna – cred ca ar fi avut conversii si volum mai bun la ceva de genul 19-29$ pe an dar fiecare isi face business-ul cum vrea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.