streaming de voie

ma gindesc sa raminem in registrul muzical, chiar daca nu e marti sau miercuri cu m de la muzica, cum ar zice un clasic in viata.

asadar, astazi, maiestrul (sic!) iosif visarionovici sava va spune cite ceva despre streaming (de muzica) la marginiea legii.

daca ai auzit de spotify sau pandora, chestii in voga peste cele sapte mari si sapte tari, probabil ca ai fost macar un pic frustrat ca nu sint disponibile si pe-un picior de plai.

iaca asadar iata ce folosesc eu ca sa ma desfat cu ele: un device android cu modul “developer” activat, aptoide, hola.

si deoarece nu am gasit tutorialul pe care l-am folosit eu, cam asa mi-aduc aminte ca se face:

Pas 1: din setarile device-ului android activezi modul developer;
Pas 2: instalezi aptoide;
Pas 3: din aptoide iti instalezi aplicatia dorita (sa zicem pandora);
Pas 4: instalezi hola;
Pas 5: pornesti hola;
Pas 6: din hola lansezi aplicatia dorita, iti faci cont, bla-bla;
Pas 7: pui castile pe urechi, dai drumul la streaming si asculti in timp ce pui vasele in masina de spalat. sau pui de mamaliga, ca domnisoara din fotografie.

btw, hola se poate folosi si pentru video (netflix, hulu, etc). si nu neaparat pe android, cica merge si pe windblows si mac. nu merge pe iOS din ce stiu eu.

conform unei stiri de ultima ora care mi se sopteste in casca, hola vinde banda ta la altii, deci e niste hoti! ar fi cica si niste alternative cinstite.

streaming de voie va doresc.

2 raspunsuri la “streaming de voie

 1. eu pentru muzica folosesc deezer care e disponibil la noi de ani buni de zile si ofera un serviciu excelent chiar si in varinata free.

  spotify de altfel e disponibil in ungaria si bulgaria, asa ca fuck them.
  ar mai fi tidal care are si un serviciu premium cu muzica loseless la calitate cd pt. un pret rezonabil daca esti in RO(10 eur/luna).

  am incercat cu hola sa platesc pt. spotify si netflix dar nu mi-au acceptat plata cind au vazut in paypal Romania…asa ca folosesc hbogo si popcorntime impreuna cu un chromecast(care face toti banii).

  • eu folosesc doar serviciile gratuite de la spotify si pandora. am facut-o mai mult din curiozitate. scula de baza e un iPod classic de 160GB pe care inca nu l-am umput… 😀
   dar acm ca zisesi, ma bag si la deezer. merci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.