espresso 6

am incercat zilele astea sa trec de pe deezer pe apple music. ma stiti apple fanboy, dar idea s-a dovedit a fi proasta. contentul nu m-a dat pe spate si prin urmare n-as fi avut pentru ce plati. daca tot ar fi sa dau un ban, as intra pe paid la deezer (pentru ca spotify nu e disponibil in ro!), ca tot am integreare cu last.fm. la care nu renunt nici in ruptul capului . deci pentru moment 1-0 deezer, bye-bye apple music #fail

flori, filme sau baieti, melodii sau cintareti… despre melodii am zis, sa trecem la filme. mai exact la seriale. pentru ca dupa o zi de munca la birou si 3-4 ore de munca silnica la domiciliu orice carte ma adoarme. zilele astea am facut binge-watching pe tableta la sezonul 5 din house of lies . m-am intristat maxim ca l-au cancelat. serialele bune n-are noroc si toti barbatii is niste porci!

un hipster de patron sau patron de hipsteri (whatever!) piloteaza saptamina de lucru de patru zile. frumos, n-am ce zice, sa tradezi maretul ideal cu cincinalu’n patru ani si jumatate! la munca, bah!

hipsterii de mai sus, care vor lucra patru zile pe saptamina, se pot gindi serios sa-si achizitioneze (in rate la ing, cum altfel!) un microapartament, in care sa-si invite prietenii si sa consume (responsabil, cum altfel!) o juma’ de sticla de 33cl de heineken. admiterea la petrecere se face in baza adidasilor fara sireturi de la bmw!

in elvetia se baga cursuri obligatorii de dresaj. cum dresajul inseamna in esenta mai mult educarea omului si mai putin a ciinelui, ma gindesc ca daca s-ar introduce si la noi, n-ar mai fi atitia cacati cu (sic!) ciini pe strada.

evenimentul saptaminii, cireasa de pe tort, bomboana de pe coliva: divorteaza brangelina. s-a dovedit astfel in mod stiintific (si multe fete e dezamagite!) ca dragostea adevarata nu exista.

3 raspunsuri la “espresso 6

  1. eu sint f multumit de deezer – cu cit mai mult il folosesc cu atit mai util este.
    tocmai ce mi-a expirat abonamentul si folosesc doar flow in masina pe bluetooth(acasa insa imi lipseste integrarea chromecast care e doar pt. abonati).
    uneori flow imi mai recomanda timpenii dar pot sa dau skip la citeva piese pe ora mai ales daca nu platesc nimic…
    ce ma enerveaza la culme ca serviciul cu muzica lossless deezer elite e doar pt. cei care au sonos…as fi dispus sa platesc pt. asta si nu pot.

  2. au un sistem de autofollow – daca te loghezi cu fb si prietenul tau se logheaza cu fb va dati reciproc follow(folosim si noi chestia asta pe unul din site-urile de care ma ocup).
    si poti sa dai follow altor useri dar trebuie sa le cunosti contul, nu cred ca ii poti invita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.