espresso 8

scirbit de jegul de pe planeta asta si mai ales de problema padurilor romanesti, leonardo di caprio s-a decis sa plece pe marte. nu m-ar mira ca si mike tyson sa se decida sa faca acelasi lucru dupa vizita in parlamentul romaniei.

mi-am reactivat ieri netflix, si m-am prins ca pentru mine tot schepsisul fata de hbo e ca pe netflix nimeresc intotdeauna cind incepe filmul si nu pierd nimic daca ma taie pisarea in timpul filmului. deci in loc de prostamol si hbo recomand netflix.

cercetatorii (americani, britanici, who the fuck cares!) au pus blugii levis 501 pe lista chestiilor atit de bine facute ca nu mai suporta nici o imbunatatire. am, avut si voi avea intotdeauna o slabiciune pentru ei si macar o pereche in dotare.

dupa upgrade-ul la ios10, functiile noi ale butonului home m-au dus pe culmile disperarii. mai ales ca se activeaza total aiurea voice control. ma gindesc ca si asta e o manevra de marketing, menita sa ne faca sa cumparam iphone8, care cica n-o sa mai aiba buton home.

un raspuns la “espresso 8

  1. Musai incearca hbogo daca platesti pt hbo, eu de cind am app-ul am lasat-o moale cu filelist si popcorntime…netlix am avut si eu ca toata lumea in trial, nu prea m-a convis ca merita banii dar o sa-i mai dau o sansa peste citeva luni.

    Pe mine ma terorizeza iphone-ul de 2 zile cu upgrade-ul la 10 – ii tot dau remind me later de x ori de zi dar am impresia ca nu scap asa usor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.