care-i treaba cu manivela

cred ca orice barbat trebuie sa stie pina la urma sa tie in mina o manivela. dovada ca arta asta s-a pierdut e ca asociati cuvintul cu pornosaguri.

in plus, mai devreme sau mai tirziu veti ajunge sa va saturati de tot felul de baieti, care mai de care mai “priceputi” si mai pusi pe capatuiala, si veti cauta ca mine solutii alternative. un tutorial de genul asta

the art of manliness: gearhead 101: understanding how your car’s engine works

poate fi un punct de plecare.

nu e suficient bineinteles, asa cum nu e suficient nici manualul de utilizare al automobilului dumenavoastra – cartulia aia pe care ti-o dau aia intr-o mapa impreuna cu service plan-ul adica cealalta cartulie pe care pun cei de la service stampile cind faci revizia.

eu ma mai folosesc de manualul de service si reparatii de la bentley publishers si de forumurile de marca. o scurta nota buna pentru americani, care se pare ca sint cei mai destoinici in a-si impartasi problemele si solutiile cu ceilalti. si ma mai folosesc de autokarma si ebay pentru piese.

dupa ultima aventura la service toate aceste “scule” mi-au fost suficiente pentru a-mi inlocui cu success, in doar cinci minute, in fata blocului, tcm-ul (sic!) achizitionat via ebay de la niste cetateni seriosi din germania. nu ma laud dar sa stiti ca nu sint la prima intreprindere de acest gen si n-am halat si nici maieu de-ala alb, perforat.

spor la invirtit manivela, deci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.