experiente de shoping 2: pixeli morti, like no other


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/engambam/public_html/blogtrei/wp-content/plugins/microkids-related-posts/microkids-related-posts.php on line 645


tot despre monitoare. tot despre retaileri romani. si despre branduri de categoria 1. cica!
sint un fan sony. destul de irational, as putea zice. asa ca nu e cazul sa va mirati ca eram gata a dau vreo 700 de RON pe un monitor sony de 17 inch, cu o rata de raspuns destul de slaba (8ms) numai pentru ca era sony, si pentru ca imi placea cum arata. il ochisem la flamingo acum vreo saptamina si asteptam momentul sa ma duc sa-l aduc acasa. eram tare bucuros ca il gasisem, si daca stau bine si ma gindesc chiar mi se parea ieftin. l-am gasit la flamingo in unirea. n-a fost sa fie. pentru ca din 6 monitoare care le aveau in stoc, 6 aveau cite cel putin un pixel mort.

spre deosebire de flacaii de la altex, baietii de acolo au fost foarte okay, au incercat sa ma ajute si chiar m-au invitat sa incerc si noua consola ­čÖé desi era tot vineri si probail erau la fel de obositi ca si colegii lor.

habar n-am daca monitoarele erau prea ieftine si daca se pusesera in vinzare defecte in cunostinta de cauza. cert e ca nu l-as fi putut duce inapoi cu siguranta, pentru ca numarul de pixeli morti acceptati pentru returnare era muuuult mai mare ca 2.
oarecum dezamagit de sony si ‘incurcat’ ca i-am pus pe baietii aia sa caute o juma’ de ora prin toate monitoarele din magazin, doar-doar s-o gasi unul bun, m-am dus la altex (cum va ziceam mai inainte) si mi-am luat un benq de 19 inch la aceeasi bani. dar mi-am si imbogatit experienta de viata, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.