… and justice for all


cum va mai ziceam si cu alte ocazii evit la maximum sa fac politica. si in general, si in particular pe blogul de fata adica.
tot cum mai ziceam, a fost o vreme cind nivelul de vehementa si activism al proprie-mi persoane sau personalitati era ceva mai ridicat. ca de exemplu pe la inceputul anilor ’90 cind ascultam in hevi roteisan albumul cu numele identic cu titlul postului de fata. si in particular al piesa care dadea titlul albumului. dar nu numai despre muzica voiam sa zic aici. ia sa va dau de exemplu niste titluri de prin presa zilelor astea (ultima saptamina de exemplu) ca sa va dau la temelie in final, in loc de concluzie un ghiers-doua din opera formatiei vocal instrumentale metallica.
asadar, andreea, ai legatura (ordinea nu e neaparat cronologica):

Titlul 1: Ministrul Orban a ramas fara permis, fiind implicat intr-un accident rutier
Data: Marţi, 18 decembrie 2007, 6:18
Sursa: HotNews
Subiect: un ministru o da-n garduri, masini si popolatia votanta cu masina, se prezinta la politie la o zi dupa accident.

Titlul 2: Ludovic Orban: Victima sunt eu
Data: Marţi, 18 decembrie 2007, 12:50
Sursa: HotNews
Subiect: ce zice un ministru dupa ce o da-n garduri, masini si popolatia votanta cu masina, si se prezinta la politie la o zi dupa accident.

Titlul 3: Pepe a fost condamnat la inchisoare
Data: Marţi, 18 decembrie 2007, 16:37
Sursa: HotNews
Subiect: Pepe a fost condamnat la inchisoare cu suspendare (practic nu a patit nimic, doar o mustrare in fata clasei de douj’da’ mii) pentru ca, in 2005, impreuna cu fratele sau, a lovit doi tineri, intr-un local din Bucuresti.

Titlul 4: Cosmin Contra a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare
Data: Joi, 6 decembrie 2007, 15:23
Sursa: HotNews
Subiect: “Fotbalistul Cosmin Contra a primit o condamnare de un an de inchisoare cu suspendare, fiind acuzat ca a agresat un politist. Pe langa aceasta pedeapsa, Contra va trebui sa plateasca si daune morale in valoare de 10.000 RON.” (daca facem conexiunea de mai sus putem intelege ca romanii sint egali in fata legii: indiferent daca sint politisti sau cetateni obisnuiti si iau bastirci in cap de la oameni televizati primesc 10,000 de ron daune morale. la pepe erau 2 batuti, deci l-a costat x2. dom’le pregatiti o grila de discount de volum, ceva!)

Titlul 5: Brandul „România“, un omuleţ cu cap detaşabil
Data: 18 decembrie 2007, 22:03
Sursa: Gindul (ca sa nu ziceti ca citez dintr-o singura sursa, iata, citez din a doua)
Subiect:”O firmă de apartament a primit, fără licitaţie, 41.000 de euro pentru că a transformat litera i într-un omuleţ” cu cap detasabil. (deci daca ai si cap detasabil si reusesc astia sa te plaseze in brandul de tara, iata, poti genera 41,000 de iepuroi, muuuult mai mult decit daca ti-o furi de la pepe pe la spate sau nu, sau te pui contra cu contra).

recunosc, cind am inceput sa scriu acest post voiam sa fiu serios si vehement. pe parcurs insa m-am inveselit. nu-i asa, pentru ca romanul cu cap detasabil face haz de necaz.
va dau totusi ghiersul promis. traduceti voi singuri. noi sa fim sanatosi!

strofa 1:
Halls of Justice Painted Green
Money Talking
Power Wolves Beset Your Door
Hear Them Stalking
Soon You’ll Please Their Appetite
They Devour
Hammer of Justice Crushes You
Overpower


un fel de refren:

Justice Is Lost
Justice Is Raped
Justice Is Gone
Pulling Your Strings
Justice Is Done
Seeking No Truth
Winning Is All
Find it So Grim
So True
So Real

si pentru ca nu am gasit si piesa, ma vad nevoit sa asigur fondul muzical cu altceva, in aceeasi interpretare dar nu de aceiasi autori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.